Àrees de dret

Som un equip amb dos especialitats: advocats civilistes i advocats urbanístics.

Com a civilistes, oferim als nostres clients les eines del dret previstes per la resolució de conflictes privats i també per la protecció de les institucions humanes en els àmbits personal, familiar i patrimonial.
I en l’àmbit del dret urbanístic assessorem propietaris i coordinem Juntes de Compensació en el desenvolupament de zones d’actuació planificades en el municipi.
En aquesta web hem posat una llista de conceptes i accions per a facilitar als cercadors una identificació ràpida. És indicativa però no exhaustiva dels serveis prestats per Domènec Forns Advocats.
Mesurem l'èxit en la consecució dels objectius dels nostres clients i és aquesta experiència principalment el que fonamenta els nostre caràcter com a despatx. Però per continuar responent als reptes de la vida social el nostre equip està organitzat per atendre tant actuacions àgils com per procediments complexos i duradors en el temps.
El recorregut de Domènec Forns Advocats s'assenta en vint-i-cinc anys d'experiència amb les institucions de la llei i oferint solucions jurídiques personalitzades a necessitats i situacions reals. Aquesta experiència s'acompanya amb l'estudi dedicat de la llei i un equip preparat per a distingir-nos, amb la confiança dels nostres clients, com a advocats de referència.